Hjelp

Publiser prøven

Gjør prøven synlig for elevene.

En ny prøve er ikke publisert. Elevene ser den ikke før du publiserer den.

Før du publiserer

Sjekk at:

Publiser

Slå på Publisert

Slå på Publisert øverst i delen Innstillinger.

Lagre

Trykk Lagre nederst på skjermen.

Delen Innstillinger på prøvesiden, med Publisert slått på og feltet Ulagrede endringer med knappen Lagre nederst

Nå står det Elevene ser prøven under tildelte prøver.

Hva elevene ser

Elevene ser prøven under Tildelte prøver når den er publisert og de er lagt til. Før prøven åpner, står den som Kommende. Når den åpner, kan de trykke Start prøve. Se Ta en prøve.

Avpubliser

Slå av Publisert og trykk Lagre. Elevene ser ikke lenger prøven. Svar de har levert, blir ikke slettet.

Avpubliserer du mens elevene tar prøven, får de ikke lagret eller levert svarene sine før du publiserer den igjen.

Både publisering og avpublisering lagres i historikken.

På denne siden