Dupliser, arkiver og slett
Gjenbruk en prøve, eller rydd bort prøver du er ferdig med.
Dupliser en prøve
Lag en kopi når du vil bruke en prøve på nytt, for eksempel med en ny klasse.
Åpne dupliseringen
Trykk Dupliser prøve nederst i delen Innstillinger på prøvesiden.
Velg hva som skal være med
Gi kopien et navn, og velg:
- Behold innhold: oppgavene blir med (på som standard).
- Behold elever: de samme elevene, med egen tidsplan og stavekontroll fra tilretteleggingen deres.
- Behold lærerne: de samme lærerne.
Dupliser
Trykk Dupliser. Du kommer til kopien.
Kopien er ikke publisert. Tidsrommet, anonym retting, stavekontroll, karakterskala og tilgang til besvarelsen blir med. Sikker nettleser, tillatte apper og bokmerker blir ikke med, så sjekk innstillingene før du publiserer kopien.
Arkiver en prøve
Arkiver prøver du er ferdig med, så de ikke ligger i listen. Innleveringene blir tatt vare på.
Trykk Arkiver i delen Arkiver prøve og bekreft. Prøven blir skjult fra listen og kan ikke endres, heller ikke rettingen. Elevene finner den bare under Vis arkiverte, merket Arkivert.
For å finne prøven igjen slår du på Vis arkiverte i listen. Trykk Gjenopprett i delen Gjenopprett prøve for å kunne endre den igjen.
Slett en prøve
Trykk Slett i delen Slett prøve og bekreft.
Kan ikke angres
Prøven og alle innleveringene slettes for godt. Vil du bare rydde, bruk Arkiver i stedet.